Soprano on kasvuhakuinen koulutusyhtiö

Uskomme, että digitaalisten koulutuspalveluiden, Suomen kansainvälisen koulutusmaineen ja konsernin erikoisosaamisen avulla pystymme kiihdyttämään koulutusalan yritysten kasvua sekä Pohjoismaissa että kansainvälisesti ja luomaan merkittävää lisäarvoa.

Soprano Group on elinikäisen oppimisen asialla

Sopranolla on kaksi tytäryhtiötä, kuusi businesskoulua ja oma koulutusviennin kiihdyttämö. Konsernin kuuden businesskoulun 1500 koulutusohjelmaa ovat erikoistuneet informaatioteknologiaan, johtamiseen, viestintään ja kansainväliseen kauppaan sekä uusimpina yrityslaskentaan ja kyberturvallisuuteen. Konsernin koulutuspalvelut, diplomit, sertifikaatit ja ammattitutkinnot tarjotaan perinteisesti luokkahuonekoulutuksena, osa koulutuksista tarjotaan verkon yli remote-koulutuksina ja pieni mutta kasvava osa kokonaan verkkokoulutuksena Suomessa, Pohjoismaissa ja globaalisti.

Koulutusviennin kiihdyttämön tehtävä on vauhdittaa konsernin laajan koulutustarjonnan muokkaamista tekoälyavusteiselle online-oppimisalustalle ja avata ovia kansainvälisiltä markkinoilta Sopranon tytäryhtiöiden ja yhteistyökumppaneiden tarjonnalle. Kiihdyttämö vastaa myös Suomen Koulutusvientikeskuksen ja kansainvälisille delegaatioille tarkoitetun Education Experience Lab -showroomin kaupallisesta toiminnasta. Vientikeskuksessa ovat konsernin 6 oman businesskoulun lisäksi vientiyksiköt 5 korkeakoulusta, 3 ammattioppilaitoksesta ja useista alan yrityksistä sekä koulutusteknologian start-upeista.

Konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 14,9 ja liiketulos 0,1 miljoonaa euroa. IT GROUP ja MIF -liiketoimintasegmentit tekivät vuonna 2019 yhteensä 1,5 miljoonan euron käyttökatteen ja 1,0 miljoonan euron liiketuloksen. Liiketoimintasegmenttien tulorahoituksen ja T&K-rahoituksen turvin konserni panosti tuotekehitykseen vuonna 2019 yhteensä 1,6 miljoonaa euroa.

Yhtiöllä on koulutuskeskukset kolmessa maassa ja seitsemässä kaupungissa, Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa ja Pietarissa. Vuonna 2019 koulutuksiimme osallistui 29100 henkilöä 2450 organisaatiosta. Koulutettavien määrä kasvoi 12 prosenttia ja asiakkaiden määrä yhdeksän prosenttia edellisvuodesta.

Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla.

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme:

Soprano Oyj

www.soprano.fi
www.mifacademy.com

Informator Tieturi Group

www.informator.se
www.tieturi.fi

Management Institute of Finland MIF

www.mif.fi
www.infor.fi
www.jto.fi
www.fintra.fi

Soprano Group

Informator Tieturi Group

Pohjoismaiden johtava yksityinen ICT-alan koulutusyritys, joka auttaa sinua kohtaamaan liiketoiminnan sekä digitalisaation muutokset ja kääntämään ne voimavaraksi.

Lue lisää

Management Institute of Finland MIF

Suomen johtava yksityinen työelämän kouluttaja ja tulevaisuuden osaamisen kehittämiseen keskittynyt valmennusorganisaatio.

Lue lisää

MIF Academy

Sopranon oma koulutusviennin yksikkö, jonka tehtävänä on kiihdyttää konsernin laajan koulutustarjonnan muokkaamista tekoälyavusteiselle online-oppimisalustalle.

Lue lisää

Osakkuusyhtiöt

Tehtävämme on pitkäjänteisen kehittämisen avulla kasvattaa omistettujen yhtiöiden omistaja-arvoa. Soprano haluaa sijoituskohteen ydintiimin mukaan hyötymään tulevasta arvonnoususta, fasilitoi kasvun vaatiman muutoksen ja järjestää tarvittavan rahoituksen.

Brain Alliance Oy

www.brainalliance.fi 

Ambientia E-commerce Oy

www.ambientia.fi

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme palvelevat Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä,
verkoston kautta kymmenissä maissa ja virtuaalisesti ympäri maailman.

Ota yhteyttä