Ota yhteyttä

1st column
Second column
Third column

Soprano Oyj

Soprano on palveluliiketoiminnan kehitysyhtiö, jonka emoyhtiö Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Osakkeen tunnus on SOPRA. Näiltä sijoittajasivuiltamme löydät tärkeimmät tiedot yhtiöstä ja tuoreimmat sijoittajauutisemme.

Soprano konserni koostuu kahdesta täysin omistetusta liiketoimintasegmentistä: Pohjoismainen ICT-koulutukseen erikoistunut Informator Tieturi Group ja suomalainen johtamis- ja esimieskoulutukseen erikoistunut Management Institute of Finland MIF. Kolmantena raportoidaan Soprano Oyj ja sen osakkuusyhtiöt Ambientia E-commerce Oy ja Brain Alliance Oy.

Koulutustoimialalla Sopranosta on kasvanut Pohjoismaiden johtava yksityinen työelämän kouluttaja. Juuri nyt koulutus digitalisoituu, siirtyy pilveen ja toimialajärjestelyt ovat alkaneet. Tavoitteemme on olla asiakkaalle halutuin kumppani osaamisen kehittämisessä sekä tarjota asiakkaalle paras kurssitarjonta, halutuimmat valmentajat sekä uusimmat oppimisympäristöt. Haluamme olla edelläkävijöitä keinoälyn hyödyntämisessä.

Haemme uusia sijoituskohteita palveluliiketoiminnasta toimialoilta, joissa näemme rakennemuutoksen ja konsolidaation mahdollisuuksia. Erityisesti olemme kiinnostuneet yhtiöistä, joissa uusilla digitaalisilla paleveluilla voidaan luoda merkittävää lisäarvoa. Sopranon pörssilistattu osake tarjoaa sijoittajalle likvidin, läpinäkyvän mahdollisuuden sijoittaa kehittyviin pohjoismaisiin palveluliiketoimintoihin. Sijoituskohteen myyjälle pörssilistaus tarjoaa motivoivan mahdollisuuden hyötyä kasvusta.

Asiantuntijamme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa ja virtuaalisesti ympäri maailman.

Tytäryhtiöt: 

Management Institute of Finland MIF Oy, www.mif.fi, www.jto.fi, www.infor.fi, www.fintra.fi
Informator Tieturi Group, Tieturi Oy ja sen tytäryhtiö Informator Utbildning Sverige Ab, www.tieturi.fi, www.informator.se

Osakkuusyhtiöt:

Ambientia E-commerce Oy, www.ambientia.fi
Brain Alliance Oy, www.brainalliance.fi

Soprano Oyj:n hallitus (esittely kohdassa Hallinto)

Harri Koponen, puheenjohtaja
Antti Palola, varapuheenjohtaja
Arto Tenhunen
Pauliina Lautanen-Nissi
Jorma Turunen
Kirsti Lonka
Aleksi Randell
Hallituksen sihteerinä toimii juristi Mika Taberman, Eversheds Oy

Tilintarkastaja

Yhtiön tilintarkastajana toimii PricewaterhouseCoopers Oy, KHT-yhteisö, 
päävastuullisena tilintarkastajana KHT Mika Kaarisalo. 

Soprano Oyj:n johtoryhmä (esittely kohdassa Hallinto)

Arto Tenhunen,  toimitusjohtaja
Panu Kauppinen, talousjohtaja