Koulutukseen erikoistunut kehitysyhtiö

Uskomme, että digitaalisten koulutuspalveluiden, Suomen kansainvälisen koulutusmaineen ja konsernin erikoisosaamisen avulla pystymme kiihdyttämään koulutusalan yritysten kasvua sekä Pohjoismaissa että kansainvälisesti ja luomaan merkittävää lisäarvoa.

Soprano Group on Pohjoismaiden johtava yksityinen koulutusorganisaatio

Sopranolla on kaksi tytäryhtiötä, kuusi businesskoulua ja oma koulutusviennin kiihdyttämö. Konsernin kuuden businesskoulun 1500 koulutusohjelmaa ovat erikoistuneet informaatioteknologiaan, johtamiseen, viestintään ja kansainväliseen kauppaan sekä uusimpina yrityslaskentaan ja kyberturvallisuuteen. Konsernin koulutuspalvelut, diplomit, sertifikaatit ja ammattitutkinnot tarjotaan perinteisesti luokkahuonekoulutuksena, osa koulutuksista tarjotaan verkon yli remote-koulutuksina ja pieni mutta kasvava osa kokonaan verkkokoulutuksena Suomessa, Pohjoismaissa ja globaalisti.

Koulutusviennin kiihdyttämön tehtävä on vauhdittaa konsernin laajan koulutustarjonnan muokkaamista tekoälyavusteiselle online-oppimisalustalle ja avata ovia kansainvälisiltä markkinoilta Sopranon tytäryhtiöiden ja yhteistyökumppaneiden tarjonnalle. Kiihdyttämö vastaa myös Suomen Koulutusvientikeskuksen ja kansainvälisille delegaatioille tarkoitetun Education Experience Lab -showroomin kaupallisesta toiminnasta. Vientikeskuksessa ovat konsernin 6 oman businesskoulun lisäksi vientiyksiköt 5 korkeakoulusta, 3 ammattioppilaitoksesta ja useista alan yrityksistä sekä koulutusteknologian start-upeista.

Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 15,5 ja liiketulos 0,4 miljoonaa euroa. Koulutukseen keskittyneiden tytäryhtiöiden käyttökate nousi viime vuonna 1,6 miljoonaan euroon. Ydinliiketoiminnan hyvän kannattavuuden turvin Soprano panostaa uuteen teknologiaan, digitaalisten koulutussisältöjen tuottamiseen ja markkina-alueen laajentamiseen kansainvälisesti.

Yhtiöllä on koulutuskeskukset kolmessa maassa ja seitsemässä kaupungissa, Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa ja Pietarissa. Vuonna 2018 koulutuksiimme osallistui 25900 henkilöä 2250 organisaatiosta. Koulutettavien määrä kasvoi kolmanneksen ja asiakkaiden määrä yli kymmenyksen edellisvuodesta.

Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla.

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme:

Soprano Oyj

www.soprano.fi
www.mifacademy.com
www.360cyberacademy.com

Informator Tieturi Group

www.informator.se
www.tieturi.fi

Management Institute of Finland MIF

www.mif.fi
www.infor.fi
www.jto.fi
www.fintra.fi

Soprano Group

Informator Tieturi Group

Pohjoismaiden johtava yksityinen ICT-alan koulutusyritys, joka auttaa sinua kohtaamaan liiketoiminnan sekä digitalisaation muutokset ja kääntämään ne voimavaraksi.

Lue lisää

Management Institute of Finland MIF

Suomen johtava yksityinen työelämän kouluttaja ja tulevaisuuden osaamisen kehittämiseen keskittynyt valmennusorganisaatio.

Lue lisää

MIF Academy

Sopranon oma koulutusviennin yksikkö, jonka tehtävänä on kiihdyttää konsernin laajan koulutustarjonnan muokkaamista tekoälyavusteiselle online-oppimisalustalle.

Lue lisää

Osakkuusyhtiöt

Tehtävämme on pitkäjänteisen kehittämisen avulla kasvattaa omistettujen yhtiöiden omistaja-arvoa. Soprano haluaa sijoituskohteen ydintiimin mukaan hyötymään tulevasta arvonnoususta, fasilitoi kasvun vaatiman muutoksen ja järjestää tarvittavan rahoituksen.

Brain Alliance Oy

www.brainalliance.fi 

Ambientia E-commerce Oy

www.ambientia.fi

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme palvelevat Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä,
verkoston kautta kymmenissä maissa ja virtuaalisesti ympäri maailman.

Ota yhteyttä