Informator Tieturi Group

Pohjoismaiden johtava yksityinen ICT-alan koulutusyritys, joka auttaa sinua kohtaamaan liiketoiminnan sekä digitalisaation muutokset ja kääntämään ne voimavaraksi.

Johtava ICT-kouluttaja Pohjoismaissa

Soprano Oyj:n kokonaan omistama Informator Tieturi Group on Pohjoismaiden johtava yksityinen ICT-alan koulutusyritys. Yhtiöllä on 30 koulutusasiantuntijaa sekä 300 verkostokouluttajaa.

Yhtiön asiakkaat ovat julkisia organisaatioita ja pohjoismaissa toimivia suuryrityksiä, joiden henkilökuntaa IT GROUP kouluttaa kansainvälisesti. Koulutukset järjestetään asiakkaan toiveiden mukaisesti yhtiön koulutuskeskuksissa tai asiakkaan tiloissa perinteisesti luokkahuonekoulutuksena, verkon yli remote-koulutuksena tai kokonaan online-koulutuksena. Omat koulutuskeskukset yhtiöllä on Tukholmassa, Göteborgissa, Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Pohjoismaisen kilpailukyvyn parantamiseksi ja kansainvälisen kasvun nopeuttamiseksi IT GROUP on ottanut käyttöön tekoälyavusteisen online-oppimisympäristön ja investoi nyt sisällöntuotantoon. Tällä hetkellä yhtiön suosituimmat koulutukset järjestetään kouluttajan ja sähköisten välineiden yhteistyöllä blended-koulutuksina ja remote-yhteyksien avulla useassa paikassa yhtä aikaa. Tulevaisuudessa yhtiö odottaa verkon yli tapahtuvan koulutuksen parantavan yhtiön kannattavuutta, samalla kun koulutuspalveluiden monistettavuus ja skaalautuvuus paranee.

Informator

Informator tar kompetensutveckling på allvar. Att möjliggöra innovation och hjälpa människor och företag nå sina mål är vad vi gör. Vi nöjer oss inte med att vara ”bäst i branschen”, vi ser även till att Sverige bibehåller och utvecklar sin position som framstående IT-nation.

HemsidaTitta på videon

Tieturi

Tieturi on ICT-koulutuksen edelläkävijä ja alan monipuolisin toimija, joka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Vahva kokemus, jatkuva kehittyminen ja tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa tekevät meistä digitaalisen muutoksen ammattilaisen, jonka osaamiseen voi luottaa.

KotisivutKatso video

Koulutusalueet

  • Ohjelmistokehitys
  • ICT-infrastrultuuri
  • Arkkitehtuuri ja viitekehykset
  • Vaatimusmäärittely ja testaus
  • Projektit ja prosessit
  • Agile, Lean ja Scrum
  • Tietoturva
  • Tekoäly
  • Office ja Adobe
Lue lisääKatso video