Koulutushaaste

Työnantajien tukema henkilöstökoulutus ja muu aikuiskoulutus ovat supistuneet Suomessa jo viisi vuotta peräkkäin. Tilastokeskuksen luvut ovat karut, vaikka ylpeilemme jatkuvan ja elinikäisen oppimisen olevan vahvuuksiamme. Työnantajille ja työntekijöille yhtä lailla suunnattu #koulutushaaste haastaa nyt kääntämään kehityksen uuteen nousuun yhteisvoimin.

Koulutushaaste parantamaan Suomen heikkenevää koulutustilannetta

Suomessa on ainutlaatuista opetus- ja koulutusosaamista, jota maailmalla arvostetaan. Vaikka oppimisalan ammattilaiset ihannoivat meitä monessa maassa, niin nyt on entistä tärkeämpää tarkastella kriittisesti omaa tilannettamme. Kun henkilöstökoulutus on vähentynyt viidenneksen ja lasku jatkuu jo viidettä vuotta, niin on korkea aika tehdä määrätietoisia korjausliikkeitä.

Lue koulutushaasteesta

Miksi #koulutushaaste?

Onko yritysten omistajien, hallitusten ja johdon edelleen ainoa tavoite tuottaa voittoa keinoista välittämättä? Miten vastuullisuus ohjaa yritysten liiketoimintaa?

Lue lisää

Ota #koulutushaaste vastaan ja ilmianna itsesi!

Mitä sinun organisaatiosi voisi tehdä itsensä ja omien työntekijöiden puolesta? Lähetä meiliä meille! Ehdotuksia otetaan vastaan sähköpostite osoitteessa koulutushaaste@soprano.fi

Soprano Group kuuden businesskoulunsa voimin palkitsee parhaat ideat ja teot, jotka edistävät osaamista ehdottajan organisaatiossa. Palkintoina parhaista koulutusteoista kukin palkittava saa juuri tarpeitaan vastaavan koulutuksen.

Mitä sinä voisit tehdä oman osaamisesi puolesta?

Nyt on aika muuttaa puheet elinikäisestä oppimisesta teoiksi ja kääntää laskeva koulutustrendi nousuun. Mitä pidemmäksi oman osaamisen takamatka muodostuu, sitä suuremmaksi nousee riski jäädä muutoksen kyydistä kokonaan.

Osallistu #koulutushaaste-keskusteluun myös somessa. Nostetaan #koulutushaaste puheenaiheeksi ja pidetään yhdessä huolta siitä, että puheet muuttuvat myös teoiksi.