Management Institute of Finland MIF

Suomen johtava yksityinen työelämän kouluttaja ja tulevaisuuden osaamisen kehittämiseen keskittynyt valmennusorganisaatio.

Johtava työelämän kouluttaja Suomessa

Sopranon kokonaan omistama MIF on Suomen johtava yksityinen työelämän kouluttaja. MIFin businesskouluja ovat Johtamistaidon Opisto JTO, Infor, Fintra ja MIF Tutkinnot. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 4,7 miljoonaa euroa ja liiketulos 0,5 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta noin puolet tuli pitkistä tutkintokoulutuksista ja toinen puoli lyhyistä kursseista. Yhtiöllä on 40 koulutusasiantuntijaa ja lähes 300 verkostokouluttajaa. Koulutuksiin osallistui viime vuonna 6000 koulutettavaa 300 asiakasorganisaatiosta.

Yhtiön asiakkaat ovat suomalaisia yrityksiä ja organisaatioita, joiden henkilökunnan osaamista MIF kehittää yhdessä asiakkaan HR-osaston kanssa. Koulutukset järjestetään useimmiten asiakkaan tiloissa tai vaihtoehtoisesti konsernin koulutuskeskuksissa lähiopetuksena, luokkahuonekoulutuksena, harvemmin verkon yli remote-koulutuksena tai kokonaan online-koulutuksena. Omat koulutuskeskukset yhtiöllä on Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Pietarissa.

Markkina-aseman vahvistamiseksi ja kasvun käynnistämiseksi MIF on aloittanut tekoälyavusteisen online-oppimisympäristön käytön koulutuksissaan. Yhtiö investoi nyt sisältöjen tuottamiseen uudelle alustalle. Yhtiö uskoo etenkin blended ja remote-koulutusten suosion lisääntyvän nopeasti lähitulevaisuudessa. Samalla yhtiön liikevaihdon odotetaan kääntyvän nousuun, kun koulutuspalveluiden monistettavuus paranee.


F.E.C-toteutukset
Kansainvälisen liiketoiminnan assistentti – Digiosaaja F.E.C / Varsinais-Suomi – Lue lisää tästä

Fintra – Vientikoulutus

Kalastatko aluevesien tuolla puolen? Fintra antaa välineet vaativilla apajilla kalastamiseen, luotsausta vieraille vesille ja turvaa selustasi järkevillä vienti- ja tuontiprosesseilla. Löydät ratkaisut sekä strategiseen kehittämiseen että käytännön asioiden nopeaan omaksumiseen.

KotisivuKatso video

Infor – Viestintäkoulutus

Infor tarjoaa sopivia koulutuksia koko työyhteisölle assistenteista johtajiin, viestinnän ammattilaisia unohtamatta. Valmennamme intohimolla ja vankalla kokemuksella sinut verrattomaksi vaikuttajaksi. Lämpimästi tervetuloa kehittymään!

KotisivutKatso video

Johtamistaidon Opisto JTO

JTO auttaa löytämään oikeat keinot johtamisen ja esimiestyön tehostamiseen, itsensä kehittämiseen ja yrityksen kasvun lähteiden tunnistamiseen. Meillä opit kehittämään liiketoimintaasi, sitouttamaan henkilöstösi ja keskittymään olennaiseen LEAN-ajattelun mukaisesti.

KotisivutKatso video

MIF Ammattitutkinnot

Vanhalla avaimella ei saa auki uutta ovea. Mikä onkaan nykyinen erikoisalasi, meidän kauttamme pääset kehittymään eteenpäin ja suorittamaan opetushallituksen virallisen ammattitutkinnon. Tervetuloa uusille urille!

KotisivutKatso video

MIF Financial

MIF Financial on uudenlainen taloushallinnon osaajien täydennyskouluttaja. Tavoitteenamme on auttaa talouden ammattilaisia kohdennetusti, kaikenlaista koulutuksen hukkaa vähentämällä. Säästät aikaasi keskittymällä vain itselle olennaisiin koulutuskysymyksiin.

KotisivutKatso video

Koulutusalueet

  • Inspiroiva esimiestyö
  • Vaikuttava viestintä
  • Tuloksellinen johtaminen
  • Arvokas asiantuntijuus
  • Vahvistava henkilöstötyö
  • Vakuuttavat työelämäntutkinnot
  • Menestyvä kansaivälinen toiminta
  • Tehokas työskentely
Lue lisääKatso video